Aanvragen in spambox

Mail gestuurd door Gites komt niet bij u aan

Veel Internet Service Providers (ISP's) voeren, net als wij, ook een strijd tegen e-mail-spam. Uw e-mail wordt gescand op spam, malware, virussen en ander ongewenst verkeer. Dat gebeurt niet met de hand, maar door een robot die uw mail scant. Zo langzamerhand zijn dat complexe machines die goed weten welke mail wel en welke niet gewenst is. Hoe strikt zo'n robot is geïnstrueerd bij het filteren van e-mail en wat er met de gefilterde mail gebeurt, hangt af van het beleid van uw ISP. Het komt voor dat robots e-mail van Gites in een spambox plaatsen. Als u e-mails denkt te missen, is het raadzaam om in uw spambox te kijken. Hoe u bij uw spambox komt, hangt af van uw e-mailprovider.

Aanvragen via het formulier op de site bereiken u niet

Gites gebruikt software om de vragen die via het formulier worden gesteld te ontdoen van spam. Dagelijks houdt ons spamfilter ruim honderd berichten tegen en daar mist u niets aan. Maar het kan zijn dat ons filter per ongeluk een valide aanvraag tegenhoudt. Daarom lopen wij periodiek door deze lijst heen en sturen door wat volgens ons menselijk oog valide is. Wij zien daar ook wel eens test berichten van klanten tussen staan, met bijv. alleen het woord "test" in het bericht. Ons filter houdt dergelijke berichten dus tegen! Wilt u het formulier testen, schrijf dan een bericht dat voor onze robot lijkt op een echt bericht.

Gites stuurt de berichten die bezoekers sturen via het contactformulier op de website door naar één of meerdere adressen die u bij de contactgegevens hebt opgegeven.
Als zekerheidje kunt u de mail ook altijd vinden in uw inbox in uw gebruikersaccount.

Wij doen er alles aan om de mail zodanig vorm te geven dat het aan alle mailprotocollen voldoet. Toch komt het wel eens voor dat email van Gites in de spambox terecht komt. U kunt dat iets aan doen: het zogenaamde white listen van  Gites!

Hoe te whitelisten in Gmail

Ga naar Instellingen voor Gmail

Klik op [Filters]
Klik [Nieuw filter maken]
Type het domein “@gites.nl” en "@mail.gites.nl" in het VAN: veld
Maak het filter aan

Vink “nooit naar Spam zenden” aan.
Vink "markeren als belangrijk"

Daarna zal alle mail van Gites als belangrijk in uw inbox komen.

Hoe te whitelisten in Hotmail

Log in op uw hotmail of outlook of live account.
Klik op instellingen (het tandwieltje rechts boven de pagina)
Klik op opties
Klik onder het kopje Ongewenste e-mail voorkomen

Klik op veilige afzenders.
Voeg @gites.nl  en @gites.eu" en "@mail.gites.nl" toe aan de lijst met veilige afzenders.

Daarna zal alle mail van Gites altijd in uw inbox komen.

Hoe te whitelisten in Yahoo

Log in op uw account bij Yahoo
Klik op "opties" rechts boven in de navigatiebalk.
Klik op "mail opties" uit de pull down.
Kies "filters"
Voeg het domein @gites.nl  en  @gites.eu en @mail.gites.nl toe

De hierboven beschreven procedures zijn ongeveer vergelijkbaar. U kunt in uw eigen e-mail zoeken op white listen van e-mailadressen of ook even googelen, hieronder een voorbeeld van een google pagina voor het instellen van de spam in MS Outlook