Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten:

- Ga naar www.gites.nl en klik op inloggen rechts bovenaan

- Voer uw email adres in en klik op "Bent u uw wachtwoord vergeten"

- Voer uw email adres in en klik op de knop "Stuur mij instructies"

- U ontvangt een mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Indien de link niet werkt, kunt u deze kopiëren en plakken in de internet adresbalk van uw browser.

U kunt nu het nieuwe wachtwoord 2 keer invoeren en klikken op de blauwe knop om in te loggen. Het wachtwoord kan het beste 6 karakters omvatten zonder vreemde tekens (dus alleen letters of cijfers).

Eenmaal ingelogd kunt u klikken op het tabblad "Account wijzigen" om uw persoonlijke gegevens aan te passen, of om een nieuw email adres in te voeren.

Klik op het tabblad "Uw advertenties" en dan op de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu van uw advertentie.