Hoe plaats ik een advertentie?

Om een advertentie te plaatsen op www.gites.nl, moet u zich eerst registreren als nieuwe klant. Dit kunt u als volgt doen:

• Ga naar www.gites.nl en klik op "Adverteren" bovenaan de pagina.
  • U vindt op deze pagina alle informatie over onze diensten en tarieven.
  • Klik vervolgens op “Registreer nu” om u te registreren.
  • Vul alle verplichte velden in en klik op “Opslaan”.
  • U ontvangt vervolgens een mail waarin u via een link uw inschrijving kunt bevestigen.

Zodra u ingeschreven bent, kunt u een advertentie aanmaken. Dit gaat als volgt:

• Ga naar www.gites.nl en klik op "”Inloggen” rechts bovenaan.
  • Voer uw email adres en uw wachtwoord in en klik op "inloggen".
  • Klik op de knop “advertentie toevoegen” in de pagina.
  • Kies een type advertentie en klik op “verhuuradvertentie toevoegen” / of “verkoopadvertentie toevoegen”.
  • U kunt nu de tekst van uw advertentie aanmaken en de foto’s uploaden. Let erop dat de resolutie minimaal 1080 pixels verticaal is. Nadat de informatie is ingevoerd, kunt u kiezen in welke taal u de advertentie wenst te publiceren.
  • Klik op “Publiceren” om de advertentie te activeren in de taal waarmee u de tekst hebt ingevoerd - Uw advertentie wordt dan onmiddellijk gepubliceerd. De foto’s worden binnen 1 werkdag door ons op de site geactiveerd.
  • Klik op “Activeren”, als u de advertentie wenst te publiceren in een andere taal dan die waarin u de advertentie hebt aangemaakt. U kunt nu aangeven of wij de advertentie voor u moeten vertalen of dat u zelf voor de vertaling zorgt. Advertenties in het Nederlands verschijnen op www.gites.nl. Advertenties in een andere taal verschijnen op gites.eu.