Prijzen gîte invoeren en bijwerken

Elk jaar moeten de prijzen worden ingevuld, zodat ze in de kalender van dat jaar worden opgenomen. Ook als uw prijzen ongewijzigd blijven, moet u ze daarom opnieuw invullen.

• Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.
  • Voer uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".
  • Klik op "bewerken" onder de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu.
  • Klik op de link “Prijzen”
  • Voer nu een begin- en een einddatum in voor de eerste prijsperiode. Vul de minimale verblijfsduur in en de weekprijs voor die periode. Geef vervolgens aan wat de wisseldag is. Als u klaar bent, klikt u op “Prijsperiode opslaan”.
  • Door te klikken op 'Optioneel: Specificeer prijs bij gebruik door minder gasten' opent zich een schema waar u verschillende prijzen kunt weergeven voor verschillende bezettingen. Dit is een optie.
  • U kunt daarna een nieuwe prijsperiode toevoegen.
  • Ons systeem geeft de laagste ingevoerde prijs weer als “vanaf tarief” in de lijst.
  • Als een bezoeker op een periode zoekt, wordt de prijs voor die periode weergegeven in zijn resultaat.
  • De ingevoerde tarieven worden ook zichtbaar voor de bezoekers als zij met een muis over de kalender gaan.
  • In de aan te vinken velden kunt u extra kosten weergeven.
  • In het tekstveld “Overige prijs informatie / aanbiedingen” kunt u andere extra kosten weergeven, zoals toeristenbelasting. Ook kunt u hier een kortingsaanbieding doen. Zie hiervoor ook het artikel over de vindbaarheid van uw advertentie

Door op het blauwe tabblad naast een prijsperiode te klikken, kunt u de prijsperiode weer wijzigen.