Prijzen bijwerken B&B

- Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.

- Voer uw email adres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".

- Klik in uw dashboard op "bewerken" onder uw advertentie en klik dan op "kamers".

- Klik daarna op "prijsperiodes" achter de naam van de kamer. Selecteer een begin- en een einddatum; geef aan wat de minimale verblijfsduur is en geef het tarief per kamer per nacht aan voor 1, 2 of meer personen.

- Klik daarna op "prijsperiode toevoegen" en herhaal deze procedure om een volgende prijsperiode in te vullen.

- De ingevoerde tarieven worden zichtbaar voor de bezoekers als zij met een muis over de kalender gaan.