Prijzen bijwerken voor een B&B

- Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.

- Voer uw email adres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".

- Klik op het tabblad “Uw advertenties” en dan klik op de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu.

- Klik op de link “Kamers” onder “informatie huis”

- Klik daarna op het tabblad "Prijsperiodes" - Selecteer een begin- en een einddatum; geef aan wat de minimale verblijfsduur is en geef het tarief per kamer per nacht aan voor 1, 2 of meer personen.

- Klik daarna op "prijsperiode toevoegen" en herhaal deze procedure om een volgende prijsperiode in te vullen.

- Ons systeem pakt dan de laagste ingevoerde prijs om deze weer te geven als “vanaf tarief” in de lijst.

- De ingevoerde tarieven worden zichtbaar voor de bezoekers als zij met een muis over de kalender gaan.