Aanpassen beschikbaarheidskalender gite

Het bijwerken van uw kalender is een van de belangrijkste zaken van uw advertentie.

De bezoekers die een huis op bepaalde kalenderdata zoeken, zullen uw advertentie niet te zien krijgen als uw kalender niet aangeeft dat uw gîte beschikbaar is. Zet de kalender dus op groen!

Om de kalender bij te werken:

- Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.

- Voor uw email adres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".

- Klik op "bewerken" onder de foto van het huis waarvan u de kalender wilt bewerken.

- Klik op "Beschikbaarheid" in het scrolldownmenu.

- Klik op de begindatum en op de einddatum van de periode die u wilt bewerken in de kalender.

- Het beste is om in de kalender eerst de beschikbare periodes (groen) weer te geven. Dit is heel belangrijk omdat het een directe invloed heeft op het aantal ontvangen verzoeken voor de gîte.

- Op het moment dat alle beschikbare periodes bijgewerkt zijn in de kalender, hoeft u alleen nog de niet-beschikbare periodes in te vullen. Een nieuw venster verschijnt waarin u een gewenste status kan kiezen (klik hiervoor op het woord in geel - "beschikbaar", "niet beschikbaar", "boeking" etc.)