Beschikbaarheidskalender gîte bijwerken

Zet de beschikbare periodes in uw kalender op groen om geen aanvragen te missen!

Om de kalender bij te werken:

- Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.

- Voor uw email adres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".

- Klik op "bewerken" onder de foto van het huis waarvan u de kalender wilt bewerken.

- Klik op de tab "Beschikbaarheid".

- Klik een maal op de begindatum en een maal op de einddatum van de periode die u wilt bewerken in de kalender.

- Het beste is om in de kalender eerst de beschikbare periodes (groen) weer te geven. Dit is heel belangrijk omdat het een directe invloed heeft op het aantal ontvangen verzoeken voor de gîte.

- Daarna hoeft u alleen nog de niet-beschikbare periodes in te vullen. Een nieuw venster verschijnt waarin u een gewenste status kan kiezen ("niet beschikbaar", "boeking" etc.)