Beschikbaarheidskalender gîte bijwerken

Vergeet niet om de niet beschikbare periodes af te blokken in uw kalender door ze op "niet-beschikbaar" te zetten.

N.B.: voor advertenties in de boekingsmodule: bij een gerealiseerde boeking wordt de kalender automatisch voor de betreffende periode op "niet-beschikbaar" gezet. U moet dit dus niet handmatig doen bij een boeking.

Standaard staat uw hele kalender op "beschikbaar".

Om de kalender bij te werken:

- Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.

- Voor uw email adres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".

- Klik op "bewerken" onder de foto van het huis waarvan u de kalender wilt bewerken.

- Klik op de tab "Beschikbaarheid".

- Klik eenmaal op de begindatum en eenmaal op de einddatum van de periode die u wilt bewerken in de kalender.

- Een nieuw venster verschijnt waarin u de gewenste status kan kiezen ("niet beschikbaar" of  "last-minute")