Een last-minute-aanbieding plaatsen

• Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.
  • Voer uw email adres en wachtwoord in en klik op "Inloggen".
  • Klik op het tabblad “Uw advertenties” links bovenaan
  • Klik daarna op de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu.
  • Klik op "Beschikbaarheid"
  • Klik op de begindatum en op de einddatum van de periode waarvoor u de Last-minute-aanbieding wilt aanmaken. Klik vervolgens op het woord “Last Minute” in de lijst.
  • In het nieuwe venster scrollt u iets naar boven, daar kunt u de details van de Last Minute aanbieding invullen
  • Klik vervolgens onderaan op de knop “Last Minute aanbieding toevoegen”
  • Een last-minute-aanbieding heeft een starttarief van €1.00 op gites.nl. Daarna kost een last minute €0.43 per dag van publicatie op de site. Deze kosten zijn ex 21% btw. De last minute wordt getoond in alle talen waarin u adverteert. Deze kosten worden pas gefactureerd vanaf het moment dat u €10 hebt uitgegeven.
  • Last-minute-aanbiedingen worden maximaal 3 weken voordat zij geldig zijn op onze site gepubliceerd.