Een last-minute-aanbieding plaatsen

• Log in op Gites
  • Klik daarna op "bewerken" onder de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu.
  • Klik op "Beschikbaarheid"
  • Klik op de begindatum en op de einddatum van de periode waarvoor u de Last-minute-aanbieding wilt aanmaken. Klik vervolgens op het woord “Last Minute” in de lijst.
  • In het nieuwe venster scrolt u iets naar boven, daar vult u de details van de Last Minute aanbieding: de prijs, de wisseldag en de minimale verblijfsduur. Pas op! De aanbieding moet een lagere prijs zijn dan de normale prijs voor die periode. Let dus op bij het kiezen van de prijsperiode waarvoor de Last Minute geldt.
  • Klik vervolgens onderaan op de knop “Last Minute aanbieding toevoegen”
  • Een last-minute-aanbieding heeft een starttarief van €1.00 op gites.nl. Daarna kost een last minute €0.43 per dag dat deze op de site getoond wordt. Deze kosten zijn ex 21% btw. De last minute wordt getoond in alle talen waarin u adverteert. Deze kosten worden pas gefactureerd vanaf het moment dat u €10 hebt uitgegeven.
  • Last-minute-aanbiedingen worden maximaal 6 weken voordat zij geldig zijn op onze site gepubliceerd.
  • Let op: U moet de aanbieding zelf weer verwijderen als deze niet meer van toepassing is, door rechts naast de details van de aanbieding op het prullenbakje te klikken.