Een last-minute-aanbieding plaatsen

• Log in op Gites
  • Klik daarna op "bewerken" onder de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu.
  • Klik op "Beschikbaarheid"
  • Klik op de begindatum en op de einddatum van de periode waarvoor u de Last-minute-aanbieding wilt aanmaken. Klik vervolgens op het woord “Last Minute” in de lijst.
  • In het nieuwe venster scrollt u iets naar boven, daar kunt u de details van de Last Minute aanbieding invullen.
  • Klik vervolgens onderaan op de knop “Last Minute aanbieding toevoegen”
  • Een last-minute-aanbieding heeft een starttarief van €1.00 op gites.nl. Daarna kost een last minute €0.43 per dag van publicatie op de site. Deze kosten zijn ex 21% btw. De last minute wordt getoond in alle talen waarin u adverteert. Deze kosten worden pas gefactureerd vanaf het moment dat u €10 hebt uitgegeven.
  • Last-minute-aanbiedingen worden maximaal 3 weken voordat zij geldig zijn op onze site gepubliceerd.
  • Let op: U moet de aanbieding zelf weer verwijderen als deze niet meer van toepassing is, door rechts naast de details van de aanbieding op het prullenbakje te klikken.