Reviews en recensies

Na een boeking via onze boekingsmodule vragen wij uw gasten altijd om een recensie te schrijven. Deze wordt automatisch geplaatst.

Hebt u een oude advertentie, dan moet u zelf om een recensie vragen. Doe dit altijd! Het helpt om andere bezoekers van de website te overtuigen. Iedereen kan een review plaatsen en daarom wordt deze niet automatisch geplaatst, maar krijgt u van ons een seintje als iemand een bericht heeft toegevoegd.

Hoe werkt het:

- Onderaan uw advertentie aan de bezoekerskant vindt u de knop:

Hier geweest? Schrijf een recensie

U kunt uw gasten daarop attent maken. Stuur ze een directe link naar uw advertentie mee.

- Om een recensie zichtbaar te maken voor andere bezoekers van uw advertentie moet u ingelogd zijn.

- Klik daarna op het tabblad "recensies" en klik op de naam van uw gîte om toegang te krijgen tot de berichten. Klik op het getal rechts. De lijst wordt nu zichtbaar.

- Klik nu op "Publiceren" onderaan het bericht om het zichtbaar te maken op de site.

U kunt zelf ook berichten die door gasten achtergelaten zijn in een papieren gastenboek of in uw mail overnemen in uw Gites recensies.

Volg hiervoor de volgende instructies:

- Zoek uw advertentie op alsof u een bezoeker van de site bent. Dit kan ook ingelogd.

- Klik op de knop Hier geweest? Schrijf een recensie

- Vul alle verplichte velden in: rapportcijfer, datum verblijf, naam en woonplaats huurder enz. (LET OP: vul uw eigen e-mailadres in, want u krijgt een automatische bevestiging!).

- Voeg eventueel een foto toe.

- Klik op de knop "Voeg recensie toe".

Zodra het bericht is toegevoegd, kunt u het activeren om het zichtbaar te maken voor andere bezoekers van uw advertentie. Hiervoor dient u ingelogd te zijn in uw account op Gites.

- Klik op het tabblad "Recensies" en klik vervolgens op de naam van uw gîte om toegang te krijgen tot de berichten. Klik op het getal rechts. De lijst wordt nu zichtbaar.

- Klik nu op "Publiceren" onderaan het bericht om het zichtbaar te maken op de site.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.