Reviews en recensies

Na een boeking via onze boekingsmodule vragen wij uw gasten altijd om een recensie te schrijven. Deze wordt automatisch geplaatst.

Hebt u een oude advertentie, dan moet u zelf om een recensie vragen. Doe dit altijd! Recensies helpen om meer aanvragen te krijgen. Iedereen kan een review plaatsen op uw advertentie en daarom wordt deze niet automatisch geplaatst, maar krijgt u van ons een seintje als iemand een bericht heeft toegevoegd.

Hoe werkt het:

- Onderaan uw advertentie aan de bezoekerskant vindt u de knop:

Hier geweest? Schrijf een recensie

U kunt uw gasten daarop attent maken. Stuur ze een directe link naar uw advertentie mee.

- Om een recensie zichtbaar te maken voor andere bezoekers van uw advertentie moet u ingelogd zijn.

- Klik daarna op het tabblad "recensies" en klik op de naam van uw gîte om toegang te krijgen tot de berichten. Klik op het getal rechts. De lijst wordt nu zichtbaar.

- Klik nu op "Publiceren" onderaan het bericht om het zichtbaar te maken op de site.

U kunt zelf ook recensies gebruiken die u via andere wegen hebt binnengekregen.

We denken aan recensies in een papieren gastenboek of in de mail. Volg hiervoor de volgende instructies:

- Zoek het voorbeeld van uw advertentie op (klik op "details" onder uw advertentie en dan op "bekijken".

- Klik op de knop Hier geweest? Schrijf een recensie

- Vul alle verplichte velden in: rapportcijfer, datum verblijf, naam en woonplaats huurder enz. (LET OP: vul uw eigen e-mailadres in, want u krijgt een automatische bevestiging!). Voeg de tekst toe.

- Voeg eventueel een foto toe.

- Klik op de knop "Voeg recensie toe".

Zodra het bericht is toegevoegd, moet u het activeren. Hiervoor dient u ingelogd te zijn.

- Klik op het tabblad "Recensies" in de blauwe balk en klik vervolgens op de naam van uw gîte om toegang te krijgen tot de berichten. De lijst wordt nu zichtbaar.

- Klik nu op "Publiceren" onderaan het bericht om het zichtbaar te maken op de site.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.