Reviews / recensies / gastenboek

Vraag (tevreden) gasten altijd om een review van hun verblijf in uw huis te plaatsen. Dit helpt om andere bezoekers van de website te overtuigen. Iedereen kan een review plaatsen en daarom krijgt u van ons een seintje als iemand een bericht heeft toegevoegd. Onder aan uw advertentie aan de bezoekerskant vindt u de knop:

Ervaringen: deel uw review

U kunt uw gasten daarop attent maken.

Omdat iedereen een bericht kan plaatsen en u de review actief moet plaatsen heeft deze recensie eigenlijk de status van een gastenboekbericht.

Als u een bericht wilt activeren om het zichtbaar te maken voor andere bezoekers van uw advertentie moet u ingelogd te zijn op onze site.

- Klik daarna op het tabblad "recensies" en klik op de naam van uw gîte om toegang te krijgen tot de berichten.

- Klik nu op "Publiceren" rechts bovenaan het bericht om dit zichtbaar te maken op de site.

U kunt zelf ook berichten die door gasten achtergelaten zijn in een papieren gastenboek overtypen in uw Gites recensies.

Volg hiervoor de volgende instructies:

- Zoek uw advertentie op alsof u een bezoeker van de site was (zonder ingelogd te zijn, controleer dit even)

- Klik op de knop "Ervaringen: schrijf uw recensie"

- Vul alle verplichte velden in: rapportcijfer, datum verblijf, naam en woonplaats huurder enz. (LET OP: vul uw eigen e-mailadres in!).

- Voeg eventueel een foto toe.

- Klik op de knop "Voeg recensie toe".

Zodra het bericht is toegevoegd, kunt u het activeren om het zichtbaar te maken voor andere bezoekers van uw advertentie. Hiervoor dient u ingelogd te zijn op onze site.

- Klik daarna op het tabblad "Recensies" en klik op de naam van uw gîte om toegang te krijgen tot de berichten.

- Klik nu op "Publiceren" rechts bovenaan het bericht om het zichtbaar te maken op de site.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

• Avatar
    obrist1

Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
    Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
    Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
    Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
    Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
    contact met mij op nicolashelp279@outlook.com