Aanpassen beschikbaarheid B&B

- Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.

- Voor uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".

- Klik op het tabblad “Uw advertenties”

- Klik op de foto van de B&B in de pagina om toegang te krijgen tot het beheermenu.

- Klik op "Kamers" onder “Informatie huis”.

- Klik op  “Beschikbaarheid en prijzen” bij de gewenste kamer.

- Het beste is om in de kalender eerst de beschikbare periodes (groen)weer te geven. Dit is heel belangrijk, omdat het een directe invloed heeft op het aantal ontvangen verzoeken.

- Op het moment dat alle beschikbare periodes bijgewerkt zijn in de kalender, hoeft u alleen nog de niet-beschikbare periodes in te vullen. Een nieuw venster verschijnt waarin u een gewenste status kan kiezen (klik hiervoor op het woord in geel - "beschikbaar", "niet beschikbaar", "boeking" etc.)

- Indien u wenst gebruik te maken van ons huurcontract, dan moet u de status "boeking" kiezen. Maakt u geen gebruik van ons online contract, is het het makkelijkst om de status "niet beschikbaar" te gebruiken. Voor de bezoeker worden beide opties in het rood getoond in de kalender, maar u hoeft niet de gegevens van een huurder in te vullen als u gebruik maakt van de status “niet beschikbaar”.