Beschikbaarheid B&B aanpassen

- Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.

- Voor uw e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".

- Klik op het dashboard op "bewerken" onder de foto van de B&B om toegang te krijgen tot het beheermenu.

- Klik op "Kamers"

- Klik op  “Beschikbaarheid” bij de gewenste kamer.

- Zet alle beschikbare periodes op groen (beschikbaar). Dit is heel belangrijk, omdat het een directe invloed heeft op het aantal ontvangen verzoeken. Doe dit door eenmaal op de begindatum en eenmaal op de einddatum van de betreffende periode te klikken en dan de status "beschikbaar" te kiezen.

- Daarna hoeft u alleen nog de niet-beschikbare periodes in te vullen door te klikken op de begin- en einddatum en te kiezen voor "niet-beschikbaar".

- Wilt u gebruik maken van ons huurcontract, kies dan de status "boeking". U wordt dan vanzelf naar de pagina's geleid waar u het huurcontract kunt aanmaken.