De tekst van een gites-advertentie aanpassen

• Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.
  • Voer uw email adres en wachtwoord in en klik op "Inloggen".
  • Klik op het tabblad “Uw advertenties” links bovenaan
  • Klik daarna op de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu.
  • Klik op "Algemeen" onder “Informatie huis” om de tekst aan te passen.
  • Klik na het invullen van alle informatie op 'volgende stap' onderaan de pagina.
  • Doe dit iedere keer, tot u bij 'opslaan'  komt op de laatste pagina. Klik op 'opslaan'.