Profiel-pagina bijwerken

Als u een advertentie bij ons hebt, is het van belang dat u ook de profielpagina gebruikt. Uw advertentie krijgt daarmee een gezicht en u komt als verhuurder vertrouwenwekkend over. Dit helpt om een geïnteresseerde over de streep te trekken.

U kunt ook een foto van uzelf plaatsen.

1. Ga naar www.gites.nl en klik op Inloggen rechts bovenaan.
  2. Voer uw email adres en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  3. Klik op het tabblad Account (rechts).
  4. Klik op het tabblad Uw profiel.
  5. Vul de benodigde gegevens in (inclusief het url adres van uw eigen website in het vakje Website). LET OP: berichten van huurders worden gestuurd naar het e-mailadres dat u hier invult. Als uw e-mailadres verandert, moet u het ook hier aanpassen.
  6. Schrijf een korte tekst over uzelf. Adverteert u in meerdere talen, voer dan ook een tekst in voor de talen waarin u adverteert.
  7. Plaats een foto door rechtsboven onder Afbeelding op de knop Bestand kiezen te klikken en een foto uit uw bestanden te uploaden.
  8. Sla uw profiel op met de knop Account updaten