Foto's plaatsen of vervangen

Bij de advertentie kunnen zo veel foto’s worden geplaatst als u wilt.

De eerste 5 foto’s worden geplaatst na beoordeling door Gites. Eén van deze 5 foto’s zal worden gebruikt als presentatiefoto. Deze foto moet een foto zijn van het huis in zijn directe omgeving en wordt door Gites gekozen. Gites behoudt zich het recht voor om foto’s zonder relevantie, foto's met een dubieus karakter en/of foto’s die in strijd zijn met de goede zeden te verwijderen.

Hoe:

1. Ga naar www.gites.nl en klik op Inloggen rechts bovenaan.
  2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  3. Klik op Bewerken onder de foto van de advertentie.
  4. Klik op Media in het beheermenu (bovenaan)
  5. Om een foto toe te voegen, klikt u op Foto in caroussel toevoegen.
  6. Om een foto te vervangen, klikt u rechts boven de foto op het icoon van een vierkantje met een pen. Nu kunt u vanaf uw computer de nieuwe foto selecteren en dan kunt u klikken op Foto in carrousel bewaren.

Overig

• De eerste vijf foto's in de carrousel worden binnen 1 werkdag door ons geactiveerd. Bij vervanging geldt dat tot die tijd de oude foto blijft staan.
  • De overzichtsfoto (getoond bij zoeken) moet het huis aan de buitenkant weergeven.
  • Foto's moeten een minimale hoogte hebben van 1080 pixels. Het bestand moet niet zwaarder zijn dan 12 MB.
  • De eerste vijf foto's kunt u niet verwijderen, maar wel vervangen. Gites controleert en activeert de vervanging.
  • U kunt foto's verplaatsen door op het pijltje naar links of rechts te klikken. Als u een foto bijvoorbeeld 5 plaatsen naar voren wilt halen, kunt u 5 keer op het pijltje klikken.
  • Wilt u foto's verplaatsen van het extra album naar de eerste vijf of andersom, dan moet u ze eerst downloaden en daarna weer uploaden op de juiste plaats.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

• Avatar
    vanharenarno

Ik probeer bestaande foto's te vervangen, maar na 'bewerken,' 'bladeren' en het selecteren van de gewenste nieuwe afbeelding, gebeurt er niets.