Een filmpje plaatsen op uw pagina

Om een filmpje te plaatsen op uw pagina, moet u een filmpje hebben en dat dan uploaden naar Youtube. Vervolgens kunt u de code integreren op uw gite-pagina.

U moet de volgende stappen volgen:

• Ga naar www.gites.nl en klik op "Inloggen" rechts bovenaan.
  • Voer uw email adres en uw wachtwoord in en klik op "Inloggen".
  • Klik op het tabblad “Uw advertenties” en klik vervolgens op de foto van het huis om toegang te krijgen tot het beheermenu van uw advertentie.
  • Klik op de link “Media” onder “Informatie huis”
  • Open een ander tabblad en ga naar uw filmpje op TouTube.
  • Selecteer de embed code van de YouTube film en kopieer deze.
  • Plak de embed code van de YouTube film die u wilt weergeven in het daarvoor bestemd vakje in 'media'  op uw pagina op Gites en klik op de blauwe knop om op te slaan.