Account E-mailadres wijzigen

Er zijn twee plaatsen op de website waar u e-mailadressen moet invoeren:

1. In uw account. Dit is het e-mailadres dat Gites gebruikt om met u te communiceren: nieuwsbrieven, facturen en herinneringen en als we contact met u als klant willen opnemen. Dit e-mailadres is ook uw inlognaam.
  2. In uw advertentie. Hier kunt u twee e-mailadressen opgeven. Naar dit e-mailadres worden de berichten gestuurd van uw huurders / kopers. U kunt ook een sms-emailadres hier invoeren, zodat u de berichten naast de e-mail ook als sms ontvangt. Dit is een dienst die u moet inkopen bij een "e-mail naar sms"- dienst.

Hieronder leest u stapsgewijs hoe u het account-e-mailadres kunt aanpassen:

1. Log in op uw account op Gites.nl met uw oude e-mailadres.
  2. Klik in de blauwe balk boven aan de pagina op "Account" en dan op "uw gegevens" (rechts).
  3. Vervang op die pagina het e-mailadres en klik onder aan de pagina op opslaan.
  4. U ontvangt een e-mail op het nieuwe adres dat u hebt ingevoerd met een link om het nieuwe adres te bevestigen. Let op! Soms komt deze in de spam terecht.
  5. Klik op de link (binnen een uur, anders is de link niet meer geldig). Als de link niet werkt, volg dan de instructies in de mail.
  6. U krijgt een melding dat het nieuwe account is bevestigd. Als het bevestigen niet werkt, kunt u een nieuwe bevestigingsmail laten versturen.
  7. Vanaf dat moment is het nieuwe e-mailadres ook uw inlognaam.