Aanvragen per e-mail mislopen

Alle e-mails van geïnteresseerden in uw gite of chambres d'hôte worden verstuurd naar het e-mailadres of de e-mailadressen die u als klant als contactadressen bij de advertentie heeft opgegeven.

We doen dat als volgt:
1.    Bij verzending van het formulier wordt de e-mail standaard naar minimaal drie adressen gestuurd: uw inbox op Gites, een extern e-mailadres van Gites en minimaal naar 1 e-mailadres van u als klant.
2.    De eerste twee verzendingen zijn gekoppeld aan het script op de website: bij versturen wordt gecontroleerd of de e-mail ook daadwerkelijk aankomt. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om.

Op het moment dat de e-mail onze mailservers verlaat naar een extern e-mailadres, dat van u,  waar wij geen beheer over hebben kunnen wij niet controleren of de e-mail door u wordt ontvangen. Er zijn tal van variabelen die er voor kunnen zorgen dat e-mail niet wordt bezorgd:

1.    Uw E-mail box is vol
2.    Mail-server was tijdelijk buiten gebruik
3.    Mail wordt afgevangen door spam-filter
4.    Mail wordt door filters gezien als mal-ware of als virus
5.    De gebruiker verwijdert standaard spam zonder controle
6.    Etc...

Zie ook ons artikel over spam.

Zorg ervoor dat u de spambox regelmatig controleert. De configuratie van de e-mail die wij versturen voldoet aan alle standaarden.
Om ervoor te zorgen dat er geen e-mail - om welke reden dan ook - verloren gaat hebt u altijd de inbox in uw account.
Het is raadzaam om meerdere e-mailadressen in te voeren bij de contactgegevens.